Mijn favorieten

Verhuur


Bij de verhuur van een huis gaat u een hele andere overeenkomst aan dan bij de verkoop. Huurder en verhuurder zijn namelijk meer tot elkaar 'veroordeeld'. Hoe weet u zeker dat u met een goede huurder een overeenkomst aan gaat? Hoe weet u zeker dat u elke maand uw huur zal ontvangen? In welke staat dien ik mijn huis op te leveren en in welke staat wordt het huis weer geleverd? En hoe zet ik dit op papier en met welke wet- en regelgeving krijg ik te maken? 

Wij staan voor u klaar om u daarin te ontzorgen en te begeleiden. 
 

De sterke punten van Van Hassel Makelaars zijn o.a.:

- Onze brede ervaring en vakkundigheid (aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM makelaars/taxateurs);
- Meerdere gecertificeerde NVM makelaars werkzaam zodat uw verhuur altijd door gaat (ook tijdens vakanties etc.);
- Lokaal zeer betrokken mede door onze 3 locaties in de gemeente Zundert en gemeente Rucphen;
- Uitgebreid zoekersbestand. Ook veel zoekers van buiten de gemeente grenzen staan bij ons ingeschreven;
- Uitstekende klanten tevredenheid. Voor onze meer dan 250 klantenbeoordelingen zie: https://www.vanhasselmakelaars.nl/beoordelingen/
- Eigen woonkrant (oplage 40.000 stuks in de gehele regio);
- Zeer actief op social media (ruim 3500 volgers op Facebook en ruim 800 volgers op Instagram waardoor we ook een groot bereik hebben in de verdere regio);
- Prominent vindbaar op o.a. Funda.nl en natuurlijk vanhasselmakelaars.nl;
- Goede bereikbaarheid (o.a. ook op zaterdag geopend);
- Uitgebreide en complete verhuurbrochure;
- Van Hassel Makelaars werkt tegen scherpe (vaste) tarieven met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding waardoor we zeker van toegevoegde waarde zijn bij de verhuur van uw huis.


Uw huis wordt in onze etalages in de regio gepresenteerd, op diverse internetsites geplaatst en er wordt een uitgebreide verhuurbrochure met foto’s gemaakt. Wanneer de eerste kandidaten zich melden voor uw huis, zorgen wij voor een afspraak voor een bezichtiging onder onze begeleiding. Wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben, nemen we de kandidaat met u door en beoordelen we in overleg met u of het een geschikte huurder is voor uw huis. Wanneer we een overeenkomst bereikt hebben, verzorgen wij ook het opstellen van de huurovereenkomst, de oplevering en de inspectie van het huis. Wanneer de huurovereenkomst na verloop van tijd wordt opgezegd door de huurder, verzorgen wij een eindinspectie zodat de huurder het huis opnieuw verhuurbaar achterlaat. 

Kortom, Van Hassel Makelaars neemt u graag het werk uit handen en geeft u een professionele en deskundige begeleiding tijdens het gehele verhuurtraject! 
 

Wilt u meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis verhuuradvies of kom gerust even langs bij ons kantoor in Zundert of Rucphen!


Uw huis verkopen? 
Overweegt u om uw huis te gaan verkopen? Ook hiervoor hebben wij de kennis in huis en zijn wij u graag van dienst! Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak voor een gratis verhuuradvies of vul uw telefoonnummer in als u alvorens nog vragen heeft.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring