Mijn favorieten

Verkoop


Door Van Hassel Makelaars in de arm te nemen haalt u de juiste partij in huis. Van Hassel Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), heeft jarenlange ervaring en deskundigheid. Door onze vestigingen in Zundert, Rijsbergen en Rucphen zijn wij lokaal aanwezig en betrokken bij de plaastselijke huizenmarkt.

Door onze deskundige aanpak, uitstekende voorbereiding en ons zeer uitgebreid netwerk verkoopt Van Hassel Makelaars uw huis tegen de beste prijs met de beste voorwaarden.

Voordat uw huis in de verkoop gaat, wordt door ons een uitgebreide analyse gemaakt, waarbij al uw wensen en de details van het huis met u doorgenomen worden. Van Hassel makelaars is objectief in het bepalen van de sterke en zwakke punten van uw huis. Ook kennen we de buurt en de markt en kunnen daarom een realistische en goed onderbouwde verkoopprijs vaststellen. Van Hassel Makelaars berekent voor u de marktwaarde van uw huis en stelt samen met u de vraagprijs vast.

Uw huis wordt in onze drietal etalages in de gemeente Zundert en gemeente Rucphen gepresenteerd, op diverse internetsites geplaatst en er wordt een uitgebreide verkoopbrochure met professionele foto’s en digitale plattegronden gemaakt. Tijdens bezichtigingen wordt de tijd genomen om kijkers een goed beeld van uw huis te geven en de positieve zaken te benadrukken. Bij de onderhandelingen krijgt u van ons gericht advies over de te nemen stappen. Ook verzorgen wij natuurlijk het opstellen en de ondertekening van de koopovereenkomst, de afhandeling van de verkoop naar de notaris en de uiteindelijke sleuteloverdracht.
 

Verkopen tijdens COVID-19. 

Het coronavirus hoeft u niet te weerhouden van het (ver-)kopen van een huis. De rentestanden zijn nog steeds gunstig. Er blijft een krapte op de huizenmarkt en er zijn nog steeds veel serieuze zoekers. Ook is het voorjaar een bij uitstek geschikt seizoen om een huis te kopen of verkopen. Wij leggen daarom graag uit hoe Van Hassel Makelaars in tijden van het coronavirus voor u klaar staat. Uiteraard staat bij ons ook de gezondheid bovenaan en houden wij ons aan de RIVM voorgeschreven maatregelen.
 

Huis verkopen

Ieder huis is anders en iedere verkoper heeft andere wensen. Wij adviseren u daarom graag.
Een verkoopadvies op maat met een gratis waardebepaling bij u thuis is nog steeds mogelijk. Wij zullen tijdelijk geen handen schudden, houden afstand, raken zo min mogelijk aan en wassen/desinfecteren onze handen met regelmaat.

Behoort u tot de risicogroep of voelt u zich niet prettig bij een fysieke afspraak? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot een online-/virtueel verkoopadvies.
Een online-/virtueel verkoopadvies kan via WhatsApp videobellen, Facebook, Face-time en indien u niet over deze kanalen beschikt, kunnen wij u een link sturen waarmee we alsnog kunnen videobellen via internet.
Bij een online-/virtueel verkoopadvies starten we met een kennismakingsgesprek. We horen graag uw wensen en zullen u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen in het verkoopproces. Wij zullen u daarna verzoeken alle ruimtes te laten zien. Dit houdt in dat u als het ware een virtuele tour door uw huis zal geven aan onze makelaar. 

Documenten zoals bouwtekeningen en de eigendomsakte kunt u naar ons doormailen, er foto’s van doorsturen of (een kopie) bij ons in de brievenbus doen. Deze documenten zijn van belang om de waardebepaling goed te kunnen doen.
Als alle ruimtes bekeken zijn, de informatie uitgewisseld is en de vragen gesteld en beantwoord zijn, zal onze makelaar het verkoopadvies met de waardebepaling uitwerken en maken we een nieuwe virtuele of fysieke afspraak om alles toe te lichten. Als u besluit om uw huis te verkopen, kunt u de opdracht tot dienstverlening digitaal ondertekenen of wij kunnen een papieren versie van de documenten bij u in de brievenbus afgeven. De bezichtigingen, onderhandelingen en het afwerken van de verkoop kan ook zo veel mogelijk digitaal geregeld worden. Fysieke bijeenkomsten kunnen  hiermee indien gewenst zo veel mogelijk vermeden worden omdat wij ook online voor u klaar staan.

Het huis dient wel ten alle tijden door onze NVM-makelaar persoonlijk ingemeten te worden en er moeten professionele foto’s gemaakt worden, voordat wij de verkoop kunnen opstarten op onze verkoopkanalen en uitgebreide marketing. Bij deze fysieke afspraken hoeft u zelf niet thuis aanwezig te zijn en zullen wij ons houden aan de RIVM richtlijnen.
 

Huis kopen / bezichtigingen

Geïnteresseerde krijgen eveneens de mogelijkheid tot een online-/virtueel bezichtigingsafspraak.
Wij zullen middels videobellen het huis zowel van binnen als buiten laten zien en zoveel mogelijk toelichting geven. Er is ruimte om vragen te stellen aan de NVM-makelaar en bij concrete interesse is er natuurlijk een fysieke bezichtiging mogelijk.


Voor meer informatie of een nadere toelichting kunt contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord! 

 

De sterke punten van Van Hassel Makelaars zijn o.a.:

- Onze brede ervaring en vakkundigheid (aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM makelaars/taxateurs);
- Meerdere gecertificeerde NVM makelaars/taxateurs werkzaam zodat uw verkoop altijd door gaat (ook tijdens vakanties etc.);
- Lokaal zeer betrokken mede door onze 3 locaties in de gemeente Zundert en gemeente Rucphen;
- Uitgebreid zoekersbestand. Ook veel zoekers van buiten de gemeente grenzen staan bij ons ingeschreven;
- Uitstekende klanten tevredenheid. Voor onze meer dan 250 klantenbeoordelingen zie: https://www.vanhasselmakelaars.nl/beoordelingen/
- Eigen woonkrant (oplage 40.000 stuks in de gehele regio) met gratis advertentie van uw huis;
- Zeer actief op social media  (ruim 3500 volgers op Facebook en ruim 800 volgers op Instagram waardoor we ook een groot bereik hebben in de verdere regio);
- Prominent vindbaar op o.a. Funda.nl en natuurlijk vanhasselmakelaars.nl;
- Goede bereikbaarheid (o.a. ook op zaterdag geopend);
- Uitgebreide en complete verkoopbrochure met o.a. professionele foto's, digitale plattegronden in 2D en 3D;
- 3 tot 4 keer per jaar organiseert Van Hassel Makelaars een Open Huizen Dag waaraan u gratis deel kunt nemen; 
- Van Hassel Makelaars werkt tegen scherpe (vaste) tarieven met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding waardoor we zeker van toegevoegde waarde zijn bij de verkoop van uw huis.
 

Kortom, het team van Van Hassel Makelaars neemt u graag het werk uit handen en geeft u een professionele en deskundige begeleiding tijdens het gehele verkooptraject en zorgt voor het beste verkoopresultaat.
 

Wilt u meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis verkoopadvies of kom gerust even langs op ons kantoor in Zundert of Rucphen!

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak voor een gratis verkoopadvies of vul uw telefoonnummer in als u alvorens nog vragen heeft.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring