Mijn favorieten

Verkoop

Een makelaar in de arm nemen kost u aanzienlijk minder tijd en moeite dan je huis zelf verkopen. Van Hassel makelaars verkoopt uw huis zo goed en snel mogelijk tegen de beste prijs. Met onze actieve verkoopplannen en de verkooptools ontzorgen wij u bij de verkoop van uw huis.

Voordat uw huis in de verkoop gaat, wordt door ons een uitgebreide analyse gemaakt, waarbij al uw wensen en de details van het huis met u doorgenomen worden. Van Hassel makelaars is objectief in het bepalen van de sterke en zwakke punten van uw woning. Ook kennen ze de buurt en de markt en kunnen daarom een realistische, goed onderbouwde verkoopprijs vaststellen. Van Hassel makelaars berekent de marktwaarde van uw huis en stelt samen met u de vraagprijs vast.


Uw huis wordt in onze etalages in de regio gepresenteerd, op diverse internetsites geplaatst en er wordt een uitgebreide verkoopbrochure met foto’s en plattegronden gemaakt. Tijdens bezichtigingen wordt de tijd genomen om kijkers een goed beeld van uw huis te geven en de positieve zaken te benadrukken. Bij de onderhandelingen krijgt u van ons gericht advies over de te nemen stappen. Ook verzorgen wij het opstellen van de koopakte en de afhandeling met de notaris

Kortom, Van Hassel makelaars neemt u graag het werk uit handen en geeft u een professionele begeleiding.
Wilt u meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom even lang op ons kantoor.

 

Uw woning verhuren kan ook

Wij staan tevens voor u klaar om u te ontzorgen en te begeleiden bij de verhuur van uw onroerend goed. Klik hier voor meer informatie. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring