Mijn favorieten

Taxaties


U kunt zich als koper, verkoper of eigenaar afvragen wat de waarde van uw huis, bedrijfspand of een andere onroerende zaak is.

Het bepalen van de waarde middels een taxatie kan echter variëren. Afhankelijk van de achtergrond wordt namelijk de marktwaarde, executiewaarde en/of herbouwwaarde van de onroerende zaak bepaald.


De redenen voor een (fiscale of minnelijke) taxatie zijn uiteenlopend:
• aan- of verkoop beslissing
• financiering
• bedrijfsoverdracht of- beëindiging
• onteigening
• overlijden (successie/belastingaangifte), etc.


Bij het taxeren komt veel kijken.
De waarde wordt door een groot aantal factoren bepaald, zoals de actuele marktsituatie, bestemmingsplan, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving.

De gecertificeerde taxateurs van Van Hassel beschikken over uitstekende markt- en vakkennis. Ze zijn aangesloten bij Vastgoed Cert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties. Zo kunt u vertrouwen op heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Dankzij hun expertise zijn zij in staat voor u de exacte waarde van het desbetreffende object te bepalen. Van Hassel makelaars zet voor u deze waardebepaling overzichtelijk uiteen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw (toekomstige) eigendom. Dus als u de juiste waardering wenst, loop dan eens binnen bij Van Hassel makelaars of neem contact met ons op.
 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring