Mijn favorieten

Taxaties


Zoekt u een echte hoogvlieger in het taxeren van uw huis, bedrijfspand of andere onroerende zaak? Kies dan Van Hassel Makelaars haar NVM-taxateur! Die is deskundig en onpartijdig, beschikt over het meest actuele beeld van de lokale markt. Of het nou gaat over aankoop, verkoop of financiering: Van Hassel Makelaars haar NVM-taxateur vogelt voor u exact uit wat de marktwaarde of executiewaarde en/of herbouwaarde is.

Neem contact met ons op voor een scherpe prijsopgave. Wij zullen dan snel en vakkundig voor je aan de slag gaan!

De redenen voor een - fiscale of minnelijke - taxatie zijn uiteenlopend: 
• aan- of verkoop beslissing
• financiering (Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd rapport kunnen wij verzorgen voor u)
• bedrijfsoverdracht of -beëindiging
• onteigening
• overlijden (successie/belastingaangifte), enzovoorts. 

De waarde wordt door een groot aantal factoren bepaald, zoals de actuele marktsituatie, bestemmingsplan, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving.

De gecertificeerde taxateurs van Van Hassel Makelaars beschikken over uitstekende markt- en vakkennis. Ze zijn aangesloten bij Vastgoed Cert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). NWWI is het keurmerk voor huizen taxaties. Zo kunt u vertrouwen op heldere, objectieve en betrouwbare huizen taxaties. Dankzij hun expertise zijn zij in staat voor u de exacte waarde van het desbetreffende object te bepalen. Van Hassel Makelaars zet voor u deze waardebepaling overzichtelijk uiteen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw (toekomstige) eigendom. Dus als u de juiste waardering wenst, neemt u dan contact op met Van Hassel Makelaars. 
 

 

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak of vul uw telefoonnummer in als u nog vragen heeft.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring