Mijn favorieten

Aankoop

Een huis kopen, dat doet u niet dagelijks. Het is daarom belangrijk om deskundig advies in te winnen. Van Hassel Makelaars kan u hier uitstekend in helpen.

Veel vragen zullen op u afkomen bij het kopen van een huis, zoals:
- Is de vraagprijs goed?
- Wat weet ik eigenlijk over de locatie?
- Is de bouwkundige staat in orde?


Daarnaast moet uw nieuwe huis u een “thuis” gevoel geven. Dat kan de door de bouwstijl komen, de lichtval, de ligging in een buurt of straat, het gevoel van ruimte dat een huis u geeft, het gevoel van veiligheid, enzovoorts.

Van Hassel Makelaars behartigt uw belangen als aankopend makelaar. Wij kennen de regionale markt en kunnen voor u bepalen of de vraagprijs reëel is. Samen met u bezoeken wij het huis dat u op het oog heeft. Wij kunnen u adviseren en, indien nodig, een bouwkeuring laten verrichten. Als u bepaalde ideeën over het gebruik van het huis heeft kunnen wij samen de uitvoerbaarheid daarvan bekijken. Bij de aankoop van een nieuw huis spelen emoties een grote rol. Van Hassel Makelaars is dan uw professionele onderhandelingspartner. Wij beoordelen ook de koopovereenkomst voor u en begeleiden het aankoopproces tot en met de notaris.

Van Hassel Makelaars staat voor u klaar met advies en goede raad! Als u ons inschakelt voor de verkoop van eigen huis, bemiddelen wij bij aankoop van een nieuw huis tegen een extra voordelig tarief.
 

Kortom, met Van Hassel makelaars heeft u volledige begeleiding met bezichtigen, onderhandelen en het afhandelen.


 

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak of vul uw telefoonnummer in als u alvorens nog vragen heeft.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring