Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Sint Bavostraat 18 in Rijsbergen 4891 CJ

Sint Bavostraat 18

4891 CJ Rijsbergen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte(s) te huur in het centrum van Rijsbergen! Gelegen op een zeer centrale locatie met voldoende parkeergelegenheid. In totaal is er 342 m² kantoorruimte te huur en zijn allen te bereiken via de ruime hallen, die tevens toegang bieden tot de toiletruimtes, pantry(s) en voor- en achteringang. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk. Gedeeltelijke verhuur in units vanaf...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 203 m² In units vanaf 49 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte(s) te huur in het centrum van Rijsbergen! Gelegen op een zeer centrale locatie met voldoende parkeergelegenheid. In totaal is er 342 m² kantoorruimte te huur en zijn allen te bereiken via de ruime hallen, die tevens toegang bieden tot de toiletruimtes, pantry(s) en voor- en achteringang. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk. Gedeeltelijke verhuur in units vanaf 31 m² is bespreekbaar.

Huurprijs op aanvraag exclusief BTW en servicekosten.

De kantoorruimtes zijn onderverdeeld in onderstaande ruimtes, zie de plattegrond voor de verdeling.

Ruimte 2:
Voorzien van tapijtvloer, lambrisering en systeemplafond met verlichting.
Oppervlakte: ca. 93 m².

Ruimte 3:
Voorzien van laminaatvloer, spackwerk wanden en systeemplafond met verlichting. De ruimte is voorzien van een een keukenblok met aluminium blad en voldoende opbergruimte. Ruimte 4 is naast de hal ook via deze ruimte te bereiken.
Oppervlakte: ca. 61 m².

Ruimte 4:
Voorzien van linoleum, wit gesausd schoonmetselwerk en gipsplafond met verlichting. Ruimte 3 is naast de hal ook via deze ruimte te bereiken.
Oppervlakte: ca. 49 m².

Ruimte 6:
Voorzien van vloerbedekking, spackwerk en systeemplafond met verlichting. Tevens voorzien van kabelgoten.
Oppervlakte: ca. 36 m².

Ruimte 7:
Voorzien van vloerbedekking, spackwerk en systeemplafond met verlichting. Ruimte 8 is naast de hal ook via deze ruimte te bereiken. De gedeelte pantry is in open verbinding met deze ruimte en is tevens te bereiken via de hal.
Oppervlakte: ca. 72 m².

Ruimte 8:
Voorzien van vloerbedekking, spackwerk en systeemplafond met verlichting. Ruimte 7 is naast de hal ook via deze ruimte te bereiken.
Oppervlakte: ca 31 m².

Algemene ruimtes:
Aan de voorzijde is een overdekte entree met elektrische schuifdeuren. Aan de achterzijde links van het gebouw is ook een ingang. Via de hal zijn de twee toiletruimtes en twee pantry's te bereiken.

Verhuur:
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode maximaal 2 jaar. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever. De ruimtes kunnen in overleg ook apart verhuurd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1951 Bouwjaar toelichting Voorste gedeelte in 1840 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 203 m² Diversen In units vanaf 49 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
203 m²
In units vanaf
49 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Sint Bavostraat 18, 4891 CJ Rijsbergen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.