Mijn favorieten

Prijsuitreikingen

Van Hassel Makelaars kijkt terug op een geslaagd jubileumjaar!
 
We kunnen terugkijken op een feestelijk jaar waarin we bij veel evenementen
aanwezig zijn geweest. We hebben ijs geschept bij ‘t Stokperdje
in Zundert en bij de kindervakantieweek in Rijsbergen, bier geschonken
tijdens de Boerendart, een Woonwens enqûete uitgeschreven, een
ballonwedstrijd gehouden tijdens kindercorso en een tekenwedstrijd
georganiseerd voor alle leerlingen van de basisschool in de gemeenten
Zundert en Rucphen.
Afgelopen zaterdag 9 december tijdens de succesvolle Open Huizen Dag zijn de diverse prijswinnaars in het zonnetje gezet.
 
Ballonwedstrijd:
We hebben meer dan 130 kaartjes teruggekregen.
De winnaars: Troj Raats en Jesse Antens (713 km, midden Frankrijk), Sarah Rens en Lars van Beek.

Bekijk hier de foto's!


 
Tekenwedstrijd:
Alle tekeningen zijn beoordeeld door Fien Schijfs en Dave Roelands:
De winnaars:
Finn Schrauwen, Franske van Bedaf, Thijn Verkley, Mouajad, Kim Vergouwen
 
Alle bovengenoemde winnaars mogen pannenkoeken gaan eten met ouders en broertjes en zusjes bij ‘t Pannehûske te Achtmaal.

Bekijk hier de foto's!
 
Ballonvaart:
Voor de uitslag van de ballonvaart heeft notaris Monique Rombouts de loting verricht, deze  is terug te zien op onze Facebookpagina.
De winnaars: Sandy van Rijckevorsel, Rinus Brans & Toon Foesenek.
 
Daarnaast is een plekje gereserveerd voor diegene die heeft deelgenomen aan de  enquête en de leukste slogan heeft verzonnen: Cindy van Os.
 
Tot slot zal de laatste plek in de ballon eind december 2017 verloot worden onder alle personen die in 2017 in de gemeente Rucphen bij ons hun huis hebben verkocht of gekocht of in dit jaar een verkoopopdracht aan ons kantoor hebben gegeven/gaan geven.
 
Alle prijswinnaars van de ballonvaart mogen een gast meebrengen en gaan de
lucht in zodra de weersomstandigheden in 2018 zich daarvoor lenen.


 
Van Hassel Makelaars doneert aan goede doelen!
 
“Uw komst is ons meer waard dan een attentie, wilt u toch wat geven dan schenken wij dit graag aan een maatschappelijk doel”
 
Dat was letterlijk de tekst die op onze uitnodiging stond ten behoeve van ons 25-jarig jubileum.
Tot ons grote genoegen is er massaal gehoor gegeven aan dit verzoek. Niet alleen mochten wij op de receptie (29 september 2017)  en de Open Huizen Dag (30 september 2017) vele zakenrelaties, (potentiële) kopers en verkopers, familie, vrienden, kennissen en buren de hand drukken. De dagen erna bleek dat er bijzonder gul gedoneerd was op onze jubileumrekening.
 
Zaterdagmorgen 9 december tijdens de succesvolle Open Huizen Dag zijn twee AED (automatische externe defibrillator) trainers overhandigd aan de dames Mientje de Rooij en Ann Loopmans en de heer Erwin Martens, aanwezig namens EHBO-Zundert en de heer Gerrit van Hoek, aanwezig  namens EHBO-Rucphen. Met dit draagbaar toestel kunnen een heleboel cursisten worden opgeleid voor het reanimeren van personen met een circulatiestilstand als gevolg van het disfunctioneren van het hart.
Daarnaast is een substantieel bedrag geschonken aan het Vogelrevalidatiecentrum.
Het VRC Zundert is sinds de oprichting in 1980 uitgegroeid tot een professioneel opvangcentrum waar duizenden inheemse dieren hun toevlucht kunnen nemen als ze in de problemen gekomen zijn. Zo gauw ze weer zijn opgeknapt, worden ze in de vrije natuur losgelaten. Het is een unieke plek voor mens en dier! De heren Rene Koeken en Charles Brosens namen onder dankzegging de cheque in ontvangst.
 
Beide organisaties zijn zeer verheugd en gaven, onder het genot van een kopje koffie, uitgebreide toelichting over het goede werk dat zij belangeloos verrichten.

Bekijk hier de foto's!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen