Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Berkstraat Perceel 2 in Sprundel 4714 TC

berkstraat perceel 2

4714 TC Sprundel
Vraagprijs € 130.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Ligging
Op een mooie locatie in het buitengebied van Sprundel kunt u uw eigen droomwoning (laten) bouwen op een royaal perceel van ca. 2.450 m² voor perceel 1 en van ca. 2.000 m² voor perceel 2. Op korte afstand, in de dorpskern van Sprundel zijn voorzieningen aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en een basisschool. Met enkele autominuten rijden bent u in de dorpen Sprundel, Etten-Leur...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Ligging
Op een mooie locatie in het buitengebied van Sprundel kunt u uw eigen droomwoning (laten) bouwen op een royaal perceel van ca. 2.450 m² voor perceel 1 en van ca. 2.000 m² voor perceel 2. Op korte afstand, in de dorpskern van Sprundel zijn voorzieningen aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en een basisschool. Met enkele autominuten rijden bent u in de dorpen Sprundel, Etten-Leur of St. Willebrord en met ca. 20 autominuten bent u in de steden Roosendaal of Breda. In de nabije omgeving vindt u landgoed de Pannenhoef waar diverse fiets- en wandelroutes aanwezig zijn om van de natuur te genieten. Bij deze percelen is mogelijk meer grond bij te kopen, zie kaart kadaster.

Aanvaarding feitelijke toestand
Het aangeboden perceel wordt door koper(s) aanvaard in de huidig toestand. Kosten voor eventuele ophoging van de bouwkavel, oprit, huisaansluitingen nutsvoorzieningen en legeskosten voor bouwvergunningen en/of andere vergunningen e.d. zijn voor rekening van de koper(s).

Bestemmingsplan;
Er dient rekening gehouden te worden met de regels van het vigerende bestemmingsplan "Ruimte voor Ruimte, Berkstraat ong. naast nr. 1a te Sprundel"

Het bouwkavel biedt de mogelijk om een vrijstaand woonhuis met bijgebouw naar keuze op het perceel te realiseren met inachtneming van de bouwvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan. Om deze vrijstaande woning met eventueel bijgebouw te bouwen op dit perceel, dient nog een planologische bestemmingsprocedure doorlopen te worden. Dit behoort tot de mogelijkheden door deelname aan de zogenaamde Ruimte voor Ruimteregeling. Buiten de koopsom van het perceel zijn de bijkomende kosten voor het perceel de kosten van aankoop bouwtitel; ten tijde van uitbrengen van deze brochure ca.: € 165.000,--. Voor de actuele kosten van deze bouwtitel kunt u informatie inwinnen bij van Hassel makelaars.

Bouwregels voor hoofdgebouwen;
- er is maximaal één woning op dit bouwvlak toegestaan;
- de maximale voorgevelbreedte bedraag 20 m;
- de goothoogte bedraagt maximaal 5 m en de bouwhoogte bedraagt maximaal 9m;
- de inhoud bedraagt maximaal 750 m³
- bij hellende daken bedraagt de dakhelling minimaal 30 graden en maximaal 65 graden;
- de afstand tot de as van de weg bedraagt minimaal 15 m;
- de afstand tot de perceelsgrenzen bedraagt minimaal 3 m;
- van de meest westelijk gelegen woning (perceel 1) dient de westelijke gevel van de woning uitgevoerd te worden als een dove gevel, tenzij aan deze gevel geen geluidsgevoelige ruimtes grenzen;
- artikel van de meeste westelijk gelegen woning is niet van toepassing als die woning op een afstand van minimaal 17 meter van de as van de weg van de Luienhoeksestraat wordt gepositioneerd;

Bouwregels voor bijbehorende bouwwerken;
- bijbehorende bouwwerken mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd;
- de goothoogte bedraagt maximaal 3,5 m;
- de bouwhoogte bedraagt maximaal 6 m;
- de gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken per woning bedraagt maximaal 100 m², met dien verstande dat de bebouwde oppervlakte van het bouwperceel maximaal 40% bedraagt;
- de afstand van bijbehorende bouwwerken tot de voorgevellijn van de woning bedraagt minimaal 1m.

Er dient sprake te zijn van een goede landschappelijke inpassing welke dient te worden aangetoond door het overleggen van een door het bevoegd gezag goedgekeurd landschaps- en onderhouds- en beheerplan.
De landschappelijke inpassing dient in het wijzigingsplan te worden vastgelegd door het opnemen van de aanduiding “specifieke vorm van groen – landschappelijke inpassing”.
Er mag geen sprake zijn van aantoonbare onevenredige aantasting van in de omgeving aanwezige archeologische, landschappelijke, natuurlijke, cultuurhistorische, bodem en waterhuishoudkundige en milieuhygiënische waarden.
Tevens mag er geen sprake zijn van onevenredige aantasting van de belangen van eigenaren en gebruikers van omliggende gronden en (agrarische) bedrijven.
Er dient te worden voldaan aan de bepalingen over ruimte voor ruimte zoals opgenomen in de artikelen 6.8. en 7.8. van de Verordening ruimte Noord-Brabant 2014 of diens opvolger.

Voor overige regels verwijzen wij u naar de verkopend makelaar, dhr. Ton Jochems en naar het genoemde bestemmingsplan
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 130.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2000 m² Kadasteroppervlakte 2000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie U Perceelnummer 1614 Oppervlakte 2000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar berkstraat perceel 2, 4714 TC Sprundel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring