Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kozijnenhoek 20 in Rucphen 4715 RG

Kozijnenhoek 20

4715 RG Rucphen
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Algemeen
Bouwkavel van ca. 1150 m² ten behoeve van wonen en werken met een frontbreedte van ca. 40 meter. Het is mogelijk hier een vrijstaand woonhuis - met een inhoud van maximaal 750 m³ - te (laten) bouwen met een bedrijfsruimte/kantoor naar keuze met inachtneming van de bouwvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan van de gemeente Rucphen. De achterkant van het perceel zal...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Bouwkavel van ca. 1150 m² ten behoeve van wonen en werken met een frontbreedte van ca. 40 meter. Het is mogelijk hier een vrijstaand woonhuis - met een inhoud van maximaal 750 m³ - te (laten) bouwen met een bedrijfsruimte/kantoor naar keuze met inachtneming van de bouwvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan van de gemeente Rucphen. De achterkant van het perceel zal blijvend een vrij uitzicht behouden in verband met achtergelegen retentiegebied.

Ligging
Het perceel ligt in ontwikkelingsgebied 'Binnentuin Rucphen'. In dit gebied zijn (of worden) gevestigd: gemeentehuis, dienstverleningsgebouw, medisch centrum, sporthal, zwembad en ski-dome.

Bestemmingsplan:
In het onherroepelijke bestemmingsplan Nijverhei 2009 rust op gronden de bestemming Gemengde doeleinden 2 (GD-2). in het kort wordt hieronder de mogelijkheden genoemd:
A) Gemengd 2. Dit houdt in dat deze gronden bestemd zijn voor: Gemengde voorzieningen: kantoren, bedrijven uit categorie 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten "industrieterrein"en "dienstverlenende bedrijven" ;
B) Ter plaatse is op een plankaart "3" opgenomen. Dat houdt in dat binnen deze aanduiding "specifieke vorm van wonen-1": tevens een werkwoning zijn toegestaan. Dit betekent dat binnen uw vlak maximaal 3 specifieke vormen van wonen-1, tevens een werkwoning zijn toegestaan.
Voor meer informatie over de bestemming Gemengde doeleinden 2, zie ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 195.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 1150 m² Kadasteroppervlakte 1150 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Oppervlakte 1150 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kozijnenhoek 20, 4715 RG Rucphen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.