Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Groene Kamers (Bouwkavel) (Bouwnummer 3) in Rijsbergen 4891 XV

De Groene Kamers (bouwkavel) (Bouwnummer 3)

4891 XV Rijsbergen
Koopsom € 255.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

In het nieuwbouwproject De Groene Kamers worden nog vier bouwkavels te koop aangeboden.

De Groene Kamers is een nieuwbouwproject op een prachtige, landelijke locatie aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen.

Project:
Door de projectarchitect zijn diverse stijlvolle woningen ontworpen met een Vlaams karakter passend bij de landelijke stijl. De woningen zijn uniek...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

In het nieuwbouwproject De Groene Kamers worden nog vier bouwkavels te koop aangeboden.

De Groene Kamers is een nieuwbouwproject op een prachtige, landelijke locatie aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen.

Project:
Door de projectarchitect zijn diverse stijlvolle woningen ontworpen met een Vlaams karakter passend bij de landelijke stijl. De woningen zijn uniek door hun verschijningsvorm en hun hoogwaardige kwaliteit. Het plan biedt 38 woningen en is verdeeld in 17 hoek- en rijwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 9 vrijstaande woningen en vier bouwkavels.

Locatie:
Juist onder Breda, dichtbij de grens met België, ligt Rijsbergen, een dorp met een rijke historie en veel karakteristieke panden. Op korte afstand liggen een aantal grotere steden. Het dorp wordt omgeven door een aantal prachtige natuurgebieden, perfect om te genieten van de rust. Er is dus in en rondom Rijsbergen altijd wel iets te doen. Zo is er een actief verenigingsleven en een ruim sportpark waar u sporten zoals voetbal, tennis, badminton, volleybal en zwemmen in het binnenzwembad kunt beoefenen. Ook ligt op Landgoed De Turfvaert een 18 holes golfbaan en kunt u heerlijk wandelen in natuurgebied de Pannenhoef. De stad Breda ligt op maar 10 autominuten rijafstand van Rijsbergen en ook steden als Antwerpen, Tilburg en Rotterdam zijn snel en goed bereikbaar. Op dit moment wordt er een nieuw IKC (Integraal Kindcentrum) gebouwd, waar de basisschool, kinderopvang en diverse partijen gaan samenwerken.

Samenwerking:
Dit betreft een samenwerking van Maas-Jacobs en Somnium Real Estate. Het ambitieniveau van beide partijen komt goed tot uiting in de detaillering van de woningen en een optimale mix tussen hoogwaardige architectuur en een prettig wooncomfort.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in één van de mooie woningen in dit nieuwe woningbouwplan? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 255.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 685 m² Kadasteroppervlakte 685 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Kadastrale gegevens Gemeente Rijsbergen Oppervlakte 685 m²
Route van naar De Groene Kamers (bouwkavel) (Bouwnummer 3), 4891 XV Rijsbergen

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.