Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rubertstraat 2 in Rijsbergen 4891 AN

Rubertstraat 2

4891 AN Rijsbergen
Vraagprijs € 179.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bouwgrond aan de Rubertstraat 2 te Rijsbergen ten behoeve van wonen met een grootte van ca. 525 m². Hierop kunt u zelf uw eigen droomhuis (laten) bouwen.

Het perceel is gelegen in de bebouwde kom van Rijsbergen. Het kavel ligt aan de rand van een nieuwbouwplan van in totaal 18 woningen bestaande uit 6 twee-onder-één-kap woningen, 3 vrijstaande woningen en 9 starters woningen....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwgrond aan de Rubertstraat 2 te Rijsbergen ten behoeve van wonen met een grootte van ca. 525 m². Hierop kunt u zelf uw eigen droomhuis (laten) bouwen.

Het perceel is gelegen in de bebouwde kom van Rijsbergen. Het kavel ligt aan de rand van een nieuwbouwplan van in totaal 18 woningen bestaande uit 6 twee-onder-één-kap woningen, 3 vrijstaande woningen en 9 starters woningen.

Bebouwingsmogelijkheden:
Het kavel is op grond van het bestemmingsplan “Schouwland” geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met een aangegeven bouwblok zoals op bijgaande plattegrond is aangegeven. Het perceel heeft een woonbestemming, een omgevingsvergunning voor de bouw van een woning kan aangevraagd worden. Er bestaat de mogelijkheid om een woning te bouwen naar eigen inzicht en ontwerp, binnen de voorschriften van het bestemmingsplan Schouwland. Meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden vindt u in de bijlage bij de brochure van dit bouwkavel. De brochure met bijlage kunt u opvragen bij Van Hassel Makelaars via og@vanhasselmakelaars.nl.

Oplevering:
De op het perceel aanwezige opstallen worden voor levering gesloopt en verwijderd.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 179.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 525 m² Kadasteroppervlakte 525 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rijsbergen Sectie B Perceelnummer 4861 Oppervlakte 525 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rubertstraat 2, 4891 AN Rijsbergen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.