Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Groene Kamers Bouwkavel 2 in Rijsbergen 4891 XV

De Groene Kamers bouwkavel 2

4891 XV Rijsbergen
Koopsom € 265.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen liggen 2 unieke bouwkavels op u te wachten! Altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen huis? Dit is uw kans. Op deze zeer gunstig gelegen locatie zijn nu nog 2 bouwkavels beschikbaar. Kavel 2 is ca. 827m² groot en kavel 4 is ca. € 815m² groot. De bouwkavels zijn onderdeel van het nieuwbouwplan De Groene Kamers. Voor de uitwerking van De Groene Kamers...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen liggen 2 unieke bouwkavels op u te wachten! Altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen huis? Dit is uw kans. Op deze zeer gunstig gelegen locatie zijn nu nog 2 bouwkavels beschikbaar. Kavel 2 is ca. 827m² groot en kavel 4 is ca. € 815m² groot. De bouwkavels zijn onderdeel van het nieuwbouwplan De Groene Kamers. Voor de uitwerking van De Groene Kamers hebben Maas-Jacobs en Somnium Real Estate de handen ineen geslagen. Het ambitieniveau van beide partijen komt goed tot uiting in de detaillering van de woningen en een optimale mix tussen hoogwaardige architectuur en een prettig wooncomfort. De Groene Kamers kent een ruim opgezette verkaveling met veel aandacht voor de openbare ruimte. Hierbij wordt een ingetogen wegprofiel toegepast en wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gegeven dat De Groene Kamers in de toekomst enkel bestemmingsverkeer kent, maakt een rustige en veilige woonomgeving mogelijk. Tevens wordt veel groen toegepast bij zowel de afronding van het plan als in de vorm van uniforme hagen als afscheiding tussen de kavels en het openbare gebied. De zorgvuldig uitgewerkte ruime en groene stedenbouwkundige opzet, waarbij veel rekening is gehouden met privacy en bezonning op de diverse kavels, in combinatie met de hoogwaardige en karakteristieke architectuur maakt de Groene Kamers werkelijk tot een uniek nieuwbouwplan!

Rijsbergen in gunstig gelegen, net onder Breda en op enkele autominuten van Etten-Leur. Op korte afstand liggen diverse grotere steden. Het dorp wordt omgeven door een aantal prachtige natuurgebieden, perfect om te genieten van de rust. Er is dus in en rondom Rijsbergen altijd wel iets te doen. Zo is er een actief verenigingsleven en een ruim sportpark waar u sporten zoals voetbal, tennis, badminton, volleybal en zwemmen in het binnenzwembad kunt beoefenen. Ook ligt op Landgoed De Turfvaert een 18 holes golfbaan en kunt u heerlijk wandelen in natuurgebied de Pannenhoef. De stad Breda ligt op maar 10 autominuten rijafstand van Rijsbergen en ook steden als Antwerpen, Tilburg en Rotterdam zijn snel en goed bereikbaar. 

Voor meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden vraag het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan aan via de makelaars.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 265.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 827 m² Kadasteroppervlakte 827 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rijsbergen Oppervlakte 827 m²
Route van naar De Groene Kamers bouwkavel 2, 4891 XV Rijsbergen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring