Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Rucphen 4715 RN

De Louwen

4715 RN Rucphen

Omschrijving

Het plan ‘Wonen in de Louwen’ is gesitueerd op de voormalige locatie van jeugdhuis De Louwen aan de Kerkstraat te Rucphen. De locatie is net aan de rand van het centrum van Rucphen gelegen. Op deze fraaie locatie worden projectmatig zes twee-onder-eenkapwoningen gerealiseerd en een bouwkavel in eigen beheer.

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de dorpse omgeving en...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 327.500,- tot € 367.500,- Gebruiksoppervlakte 135 m² Inhoud 555 m³ Perceeloppervlakte 265 m² t/m 410 m² Start Verkoop 06-12-2018 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het plan ‘Wonen in de Louwen’ is gesitueerd op de voormalige locatie van jeugdhuis De Louwen aan de Kerkstraat te Rucphen. De locatie is net aan de rand van het centrum van Rucphen gelegen. Op deze fraaie locatie worden projectmatig zes twee-onder-eenkapwoningen gerealiseerd en een bouwkavel in eigen beheer.

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de dorpse omgeving en diversiteit in woningtypologieën in het dorp. De twee-onder-een-kapwoningen hebben twee bouwlagen waarbij de tweede bouwlaag deels onder de lessenaarskap is gelegen. Verder zijn ze voorzien van een ruime berging waarin optioneel een slaap- en badkamer kan worden gerealiseerd. Als u hiervoor kiest, dan wordt er een buitenberging in de tuin geplaatst. De woningen kunnen daarmee worden aangemerkt als ‘levensloopbestendig’.

Het energiezuinige installatiepakket (luchtwarmtepomp met zonnepanelen) voldoet aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort. Alle woningen hebben een oprit met parkeerplaats, waardoor er een groen straatbeeld overblijft. De ruime achtertuinen van de woningen zijn gelegen op het westen en zijn allemaal middels een achterom bereikbaar. Het dorpse karakter van de woningen wordt verstrekt door de herkenbare architectuur en het gebruik van ambachtelijke materialen, metselwerk, zink en keramische dakpannen.

De lessenaarskap met schoorstenen zorgen voor een sprekend silhouet. De heldere detaillering draagt bij aan een krachtige architectuur. De woningen worden gebouwd met bakstenen in een warme genuanceerde rode tint, blauw gesmoorde keramische dakpannen en verborgen kozijnen. De materialen zorgen voor een hoogwaardige uitstraling en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk. Traditionele ingrediënten worden in het plan op een vernieuwende wijze ingezet waardoor een karaktervol en tijdloos woningontwerp ontstaat dat als vanzelfsprekend wordt opgenomen door de
omgeving. Het plan kent een sterke onderscheidende identiteit waarin het plezierig wonen zal zijn.

Ten zuiden van Etten-Leur, dichtbij Breda en Roosendaal, ligt Rucphen. Een dorp met een rijke historie, welke teruggaat tot circa 1357. Op korte afstand liggen een aantal grotere steden, welke makkelijk bereikbaar zijn via de snelweg A58. Het dorp ligt in de nabijheid van een aantal prachtige natuurgebieden, perfect om te genieten van de rust.
In en rondom Rucphen is altijd wel iets te doen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 327.500,- - € 367.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 135 m² Inhoud 555 m³ Perceeloppervlakte 265 m² t/m 410 m² Start Verkoop 06-12-2018 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4715 RN Rucphen
  • Verkocht
     in Rucphen 4715 RN
    Prijs € 327.500,- tot € 367.500,- Status Verkocht
    Tweekapper
    Bekijk bouwnrs.

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.