Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Rijsbergen 4891 XV

De Groene Kamers

4891 XV Rijsbergen

Omschrijving

Nog slechts enkele bouwkavels beschikbaar!!

De Groene Kamers is een nieuwbouwproject op een prachtige, landelijke locatie aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen.

Project:
Door de projectarchitect zijn diverse stijlvolle woningen ontworpen met een Vlaams karakter passend bij de landelijke stijl. De woningen zijn uniek door hun verschijningsvorm en hun...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.000,- tot € 649.000,- Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 200 m² Inhoud 410 m³ t/m 850 m³ Perceeloppervlakte 134 m² t/m 960 m² Start bouw 02-01-2018 Start Verkoop 06-04-2017 Aantal kavels 39 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nog slechts enkele bouwkavels beschikbaar!!

De Groene Kamers is een nieuwbouwproject op een prachtige, landelijke locatie aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen.

Project:
Door de projectarchitect zijn diverse stijlvolle woningen ontworpen met een Vlaams karakter passend bij de landelijke stijl. De woningen zijn uniek door hun verschijningsvorm en hun hoogwaardige kwaliteit. Het plan biedt 38 woningen en is verdeeld in 17 hoek- en rijwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 9 vrijstaande woningen en een bouwkavel. Voor 4 vrijstaande woningen bestaat tevens de mogelijkheid enkel het kavel te kopen, zodat u uw eigen woning kunt bouwen.

Locatie:
Juist onder Breda, dichtbij de grens met België, ligt Rijsbergen, een dorp met een rijke historie en veel karakteristieke panden. Op korte afstand liggen een aantal grotere steden. Het dorp wordt omgeven door een aantal prachtige natuurgebieden, perfect om te genieten van de rust. Er is dus in en rondom Rijsbergen altijd wel iets te doen. Zo is er een actief verenigingsleven en een ruim sportpark waar u sporten zoals voetbal, tennis, badminton, volleybal en zwemmen in het binnenzwembad kunt beoefenen. Ook ligt op Landgoed De Turfvaert een 18 holes golfbaan en kunt u heerlijk wandelen in natuurgebied de Pannenhoef. De stad Breda ligt op maar 10 autominuten rijafstand van Rijsbergen en ook steden als Antwerpen, Tilburg en Rotterdam zijn snel en goed bereikbaar. Op dit moment wordt er een nieuw IKC (Integraal Kindcentrum) gebouwd, waar de basisschool, kinderopvang en diverse partijen gaan samenwerken.

Samenwerking:
Dit betreft een samenwerking van Maas-Jacobs en Somnium Real Estate. Het ambitieniveau van beide partijen komt goed tot uiting in de detaillering van de woningen en een optimale mix tussen hoogwaardige architectuur en een prettig wooncomfort.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in één van de mooie woningen in dit nieuwe woningbouwplan? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 225.000,- - € 649.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 200 m² Inhoud 410 m³ t/m 850 m³ Perceeloppervlakte 134 m² t/m 960 m² Start bouw 02-01-2018 Start Verkoop 06-04-2017 Aantal kavels 39 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis
Route van naar , 4891 XV Rijsbergen

Doorsturen

Vul onderstaande gegevens in.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.