Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Molenstraat 27 A in Zundert 4881 CP

Molenstraat 27 A

4881 CP Zundert
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte / kantoorruimte met inpandige opslagruimte, pantry en toilet. Gelegen aan de winkelstraat in het centrum van Zundert.

Open winkelruimte met tegelvloer en kalkzandsteen wanden afgewerkt met spackwerk, verder voorzien van een systeemplafond met ingebouwde tl-verlichting. De voorzijde is voorzien van een kunststof pui met isolerende beglazing. De dubbele deur met daarboven...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte / kantoorruimte met inpandige opslagruimte, pantry en toilet. Gelegen aan de winkelstraat in het centrum van Zundert.

Open winkelruimte met tegelvloer en kalkzandsteen wanden afgewerkt met spackwerk, verder voorzien van een systeemplafond met ingebouwde tl-verlichting. De voorzijde is voorzien van een kunststof pui met isolerende beglazing. De dubbele deur met daarboven een overdekte entree is voorzien van inbouwspots. Er is een inpandige ruimte aanwezig (kantoor- of opslagruimte), bergruimte, pantry met toegang tot het toilet en achteruitgang. De ruimte is voorzien van een eigen cv-installatie.

Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 668 m² Frontbreedte 1295 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
125 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
1295 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Molenstraat 27 A, 4881 CP Zundert

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.