Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wernhoutseweg 26 B in Zundert 4881 GB

Wernhoutseweg 26 B

4881 GB Zundert
Huurprijs € 1.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Twee representatieve kantoorruimten op de begane grond, gelegen aan de doorgaande weg met voldoende eigen parkeergelegenheid. Er is een gezamenlijke entree die ruimte biedt naar de twee aparte kantoorruimten en trapopgang naar bovenverdieping (niet inbegrepen bij verhuur). Beide kantoorruimten hebben naast de gezamenlijke entree ook een eigen entree aan de zijkant. Er is een alarmsysteem

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 43 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Twee representatieve kantoorruimten op de begane grond, gelegen aan de doorgaande weg met voldoende eigen parkeergelegenheid. Er is een gezamenlijke entree die ruimte biedt naar de twee aparte kantoorruimten en trapopgang naar bovenverdieping (niet inbegrepen bij verhuur). Beide kantoorruimten hebben naast de gezamenlijke entree ook een eigen entree aan de zijkant. Er is een alarmsysteem aanwezig bij beide kantoorruimten. 

Indeling kantoor links: 
De kantoorruimte is te bereiken via de eigen entree aan de zijkant van het gebouw. Tevens is er toegang via de gezamenlijke entree aan de voorkant. De kantoorruimte is circa 34 m² groot en voorzien van strakke muren en plafond en een laminaatvloer. Tevens is er een toiletruimte aanwezig met fonteintje.  

Indeling kantoor rechts:
De kantoorruimtes is verdeeld in twee ruimten van circa 15 m² en 26 m² en zijn beide afgewerkt met fraaie raampartijen, strakke muren en plafonds en laminaatvloer. De toilet- en archiefruimte is bereikbaar via de eigen entree. 

Huurmogelijkheden:
- Gehele begane grond (kantoorruimte links + rechts)
  Huurprijs: € 1.050,- per maand exclusief BTW, inclusief nutsvoorzieningen

- Kantoorruimte links apart
  Kale huurprijs: € 500,- per maand exclusief BTW, inclusief nutsvoorzieningen

- Kantoorruimte rechts apart
  Huurprijs: € 600,- per maand, exclusief BTW, inclusief nutsvoorzieningen

Verhuurvoorwaarden:
Aan huurder zal een bedrag in rekening gebracht worden van € 350,00 exclusief BTW betreffende administratiekosten te voldoen bij ondertekenen van de huurovereenkomst. Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode voor langere termijn. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding Per 01-01-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 43 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
43 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming
Route van naar Wernhoutseweg 26 B, 4881 GB Zundert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.