Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenstraat 87 in Zundert 4881 CR

Molenstraat 87

4881 CR Zundert
Huurprijs € 700,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkel/kantoorruimte met ruime frontbreedte op een uitstekende locatie in de hoofdstaat van Zundert met in de nabijheid een openbaar gratis parkeerterrein! Het bestemmingsplan is 'Centrum' en biedt hierdoor verschillende mogelijkheden: kantoorruimte, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, detailhandel, horeca.

Centrale ligging
De ruimte is centraal gelegen in de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 76 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkel/kantoorruimte met ruime frontbreedte op een uitstekende locatie in de hoofdstaat van Zundert met in de nabijheid een openbaar gratis parkeerterrein! Het bestemmingsplan is 'Centrum' en biedt hierdoor verschillende mogelijkheden: kantoorruimte, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, detailhandel, horeca.

Centrale ligging
De ruimte is centraal gelegen in de dorpskern van Zundert. Zundert is een grensgemeente, gelegen ten zuiden van Breda en 5 kilometer ten noorden van de Belgische grens. Er is een directe busverbinding met het centrum en station van Breda naar Zundert. Zundert vormt samen met de naastgelegen
dorpen Rijsbergen, Achtmaal, Wernhout en Klein Zundert een hechte gemeente met ruim 21.000 inwoners. Door de gunstige ligging aan de grens, is Zundert niet alleen een vaste uitvalbasis voor haar inwoners, maar ook voor de Vlaamse consument. De winkels in Zundert mogen iedere zondag geopend zijn en er is een vaste koopavond op vrijdagavond. Men kan in Zundert gratis parkeren. Aan de Molenstraat kan dit door middel van een parkeerschijf en op de ruime parkeerterreinen zonder parkeerschijf.

Molenstraat
De Molenstraat in Zundert wordt in de loop van 2018 heringericht tot fietsstraat en herontwikkeld tot een prettig verblijfsgebied met eenrichtingsverkeer en parkeerplaatsen direct voor de deur.Het gebied krijgt een vriendelijk ogend en groen karakter met verplaatsbare bomenbakken. De Molenstraat is een zeer levendige straat met diverse winkel- en horecavoorzieningen. Verder is er voor ieder wat wils, met in de zeer nabije omgeving een overdekte passage met een Albert Heijn, Etos, Shoeby en Hema. Verderop gelegen zijn de Dirk van den Broek, Intertoys, herenkledingzaak Woodhouse, Kruidvat, juwelier, woonwinkel, Gildeslagerij, bakkerij, elektronicawinkel en diverse horecagelegenheden van café's tot brasserie en grand café. Tevens is in Zundert het Vincent van Gogh huis met expositieruimte gevestigd. Ook is een openbaar gratis parkeerterrein tegenover gelegen en op loopafstand bereikbaar.

Winkel/kantoorruimte
De winkel/kantoorruimte is ca. 50 m². De voorpui is voorzien van isolerende beglazing. De bergruimte is voorzien van een wasbak met warm- en koud water, krachtstroom en een close-in boiler. De gang/magazijnruimte (ca. 18 m²) is voorzien van een wastafel, koelcel en kanteldeur. De winkel/kantoorruimte is voorzien van een tegelvloer, houten kozijnen met isolerende beglazing en een systeemplafond. Er is een wateraansluiting aanwezig. De berging is voorzien van een aansluiting ten behoeve van de wasmachine en droger.

Bestemmingsplan:
Het vingerende bestemmingsplan is 'Centrum' en biedt de volgende mogelijkheden:
- Kantoren;
- dienstverlening;
- maatschappelijke voorzieningen;
- bedrijven (categorie 1 en 2)
- detailhandel
- horeca (tot en met categorie 4)

Verhuur:
Bij verhuur wordt een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode voor langere termijn, minimaal 1,5 à 2 jaar. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 700,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 76 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Perceeloppervlakte 230 m² Frontbreedte 1085 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
76 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
1085 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Molenstraat 87, 4881 CR Zundert

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.