Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenzicht 15 G in Zundert 4881 BW

Molenzicht 15 G

4881 BW Zundert
Huurprijs € 600,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

AANVANGSHUURPRIJS VAN €550,- PER MAAND! ER IS EEN EIGEN ALARMSYSTEEM AANWEZIG

Ben jij de ondernemer die op zoek is naar bedrijfsruimte (met kantoor) in een kwalitatief goed verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De unit is gelegen op het nieuw gerealiseerd...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 111 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

AANVANGSHUURPRIJS VAN €550,- PER MAAND! ER IS EEN EIGEN ALARMSYSTEEM AANWEZIG

Ben jij de ondernemer die op zoek is naar bedrijfsruimte (met kantoor) in een kwalitatief goed verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De unit is gelegen op het nieuw gerealiseerd bedrijventerrein Molenzicht op een uitstekende locatie. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De aansluiting met de N263 ligt op nog geen 200 meter van de units en de snelweg A16/E19 ligt op circa 6 autominuten. Hierdoor zijn er uitstekende uitvalswegen richting Breda, Roosendaal/Rucphen en België.

PARKEREN
De bedrijfsunit beschikt over 1 eigen parkeerplaats op eigen grond

OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwaard / algemeen:
De opbouw betreft een staalconstructie. De gevelplint is gemetseld en voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen, ramen met isolerende beglazing, puien en buitendeuren. De wanden die de units scheiden zijn opgetrokken uit kalkzandsteen. Het staaldak is geïsoleerd en heeft kunststof dakbedekking. De bedrijfsunit is voorzien van een eigen meterkast met elektra-aansluiting (3x25A), eigen water- en gasaansluiting en brandblusmiddelen.

BEDRIJFSRUIMTE:
De bedrijfsruimte is voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer op de begane grond en de verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton (kanaalplaat). De vrije hoogte onder de staalconstructie is circa 6 meter. Verwarming geschiedt middels gasgestookte heater. Daarnaast is de bedrijfsruimte voorzien van verlichtingsarmaturen onder het staaldak, een stalen trapopgang, diverse WCD's en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

KANTOOR / PRAKTIJKRUIMTE:
De verdieping (kantoor/praktijkruimte) is uitgevoerd in een betonvloer. De vrije hoogte onder de entresolvloer is circa 2,98 meter. De vrije hoogte op de verdieping tot onder het staaldak is circa 3,00 meter. Middels een stalen trapopgang is de verdieping te bereiken. Er zijn verlichtingsarmaturen onder het staaldak aangebracht. De unit heeft een eigen meterkast met elektra aansluiting (3X25A), eigen water- en gasaansluiting en brandblusmiddelen. De binnendeurkozijnen zijn van hout met stompe deuren. De verwarming is middels een CV ketel en radiatoren.

VERHUURVOORWAARDEN
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever. Huurkorting geldt voor het eerste huurjaar en bij een huurperiode van 5 jaar. 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 600,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 111 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 56 m² Oppervlakte kantoorruimte 55 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De unit is gelegen op het bedrijventerrein Molenzicht. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De aansluiting met de N263 ligt op nog geen 200 meter van de units en de snelweg A16/E19 ligt op circa 6 autominuten. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
56 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
55 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Molenzicht 15 G, 4881 BW Zundert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.