Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenzicht 15 in Zundert 4881 BW

Molenzicht 15

4881 BW Zundert
Huurprijs € 900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Ben jij de ondernemer die op zoek is naar praktijk/showroom/kantoorruimte in een kwalitatief verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd. INDELING EN MOGELIJKHEDEN: Een representatieve entree met toegang tot het luxe toilet, meterkast en de kantoorruimte met pantry op de begane grond van circa. 56 m². Op de eerste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 112 m²
Lees meer

Omschrijving

Ben jij de ondernemer die op zoek is naar praktijk/showroom/kantoorruimte in een kwalitatief verzorgd bedrijfscomplex? Aan de entree van Zundert is een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 18 bedrijfsunits, gebouwd.

INDELING EN MOGELIJKHEDEN:
Een representatieve entree met toegang tot het luxe toilet, meterkast en de kantoorruimte met pantry op de begane grond van circa. 56 m². Op de eerste verdieping is ook een luxe toiletruimte aanwezig en de toegang tot de tweede kantoorruimte van ca. 56 m². Er is de mogelijkheid om beide kantoren apart te huren.

INDELING:
Ruimte voor praktijk/showroom/kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen, beide circa 56 m² groot, in totaal 112 m² BVO groot.
De unit is gelegen op een perceel van ca. 273 m² met op eigen grond 4 parkeerplaatsen aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De units zijn gelegen op het nieuw gerealiseerd bedrijventerrein Molenzicht op een uitstekende locatie. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De aansluiting met de N263 ligt op nog geen 200 meter van de units en de snelweg A16/E19 ligt op circa 6 autominuten. Hierdoor zijn er uitstekende uitvalswegen richting Breda, Roosendaal/Rucphen en België.

PARKEREN
De unit heeft 4 eigen parkeerplaatsen, gelegen op eigen grond.

OPLEVERING
De unit is inmiddels opgeleverd en per direct te betrekken!

OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwaard / algemeen:
De opbouw betreft een staalconstructie. De gevelplint is gemetseld en voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen, ramen met isolerende beglazing, puien en buitendeuren. De wanden die de units scheiden zijn opgetrokken uit kalkzandsteen. Het staaldak is geïsoleerd en heeft kunststof dakbedekking. De bedrijfsunit is voorzien van een eigen meterkast, eigen water- en gasaansluiting en brandblusmiddelen.

Kantoor/praktijk/showroomruimte
De unit is afgewerkt met op beide verdiepingen een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, de binnenwanden zijn afgewerkt met gesausd glasweefsel, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, een hardhouten trap. Tevens is de gehele unit voorzien van wandgoten, voldoende wandcontactdozen, verwarming middels eigen c.v.-installatie met radiatoren. De luxe pantry is voorzien van onder- en bovenkastjes met de aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser. Daarnaast is er op beide verdiepingen een luxe betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

VERHUURVOORWAARDEN:
Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode in overleg. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting zomer 2018 opgeleverd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 112 m² Vloerbelasting 250 kg/m² Vrije hoogte 260 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 112 m² Energie Energieklasse A Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De unit is gelegen op het bedrijventerrein Molenzicht. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De aansluiting met de N263 ligt op nog geen 200 meter van de units en de snelweg A16/E19 ligt op circa 6 autominuten. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
112 m²
Vrije hoogte
260 cm
Vloerbelasting
250 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Route van naar Molenzicht 15, 4881 BW Zundert

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.