Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wildertsedijk 5 in Zundert 4881 ET

Wildertsedijk 5

4881 ET Zundert
Huurprijs € 450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte met eigen nutsvoorzieningen en centraal gelegen in Zundert. Inclusief een tweetal parkeerplaatsen op eigen terrein. Het pand is gelegen aan de Wildertsedijk op een hoeklocatie. De Wildertsedijk is een zijstraat van de winkelstraat met voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Zundert. Dit pand heeft eigen aansluitingen op de nutsvoorzieningen (gas- water- en elektra),...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 65 m² Aantal lagen 0
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte met eigen nutsvoorzieningen en centraal gelegen in Zundert. Inclusief een tweetal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het pand is gelegen aan de Wildertsedijk op een hoeklocatie. De Wildertsedijk is een zijstraat van de winkelstraat met voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Zundert.

Dit pand heeft eigen aansluitingen op de nutsvoorzieningen (gas- water- en elektra), parkeergelegenheid op eigen terrein en een P-terrein tegenover het pand. De toegang tot het pand is via een zijdeur en via een schuifpui aan de voorzijde van het pand. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazingen en de houten kapconstructie (geïsoleerd) is gedekt met pannen.

Indeling:
Bedrijfsruimte met stucwerk wanden en systeemplafond. Aan de voorzijde van de ruimte is een schuifpui aanwezig. Verder is er toegang tot een toilet en tot een ruimte waar een keukenblokje is geplaatst. Mogelijkheid tot een bergzolder is aanwezig. De cv-combi ketel is gesitueerd boven het systeemplafond. De pantry is voorzien van een keukenblok met onder- en bovenkastjes en een rvs aanrechtblad met spoelbak en koud- + warmwaterkraan. De toiletruimte is voorzien van een toilet, fonteintje en raam met mat glas en is gedeeltelijk betegeld.

Bestemming: Centrum, met name dienstverlening. Detailhandel is niet toegestaan. Informeer naar de mogelijkheden bij de gemeente Zundert.

Perceels oppervlakte : ca. 150 m²
Opp. bedrijfsruimte : ca. 65 m²

Aan huurder zal een bedrag in rekening gebracht worden van € 350,00 exclusief BTW betreffende administratiekosten te voldoen bij ondertekenen van de huurovereenkomst. Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. Huurperiode voor langere termijn, minimaal 1 á 1,5 jaar. Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 450,- per maand Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 0 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
65 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Functie
Bedrijfsruimte
Route van naar Wildertsedijk 5, 4881 ET Zundert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.