Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wernhoutseweg 125 B in Wernhout 4884 AT

Wernhoutseweg 125 b

4884 AT Wernhout
Huurprijs € 550,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Centraal gelegen en bereikbare bedrijfsruimte, nabij diverse uitvalswegen.

De bedrijfsruimte is gelegen op een achterterrein aan de Wernhoutseweg in het centrum van Wernhout. De ruimte is bereikbaar via een sectionale roldeur met loopdeur. De ruimte is voorzien van vloeistofdichte betonnen vloeren, brandvrije opslagruimten en is volledig geschikt als opslag van bestrijdingsmiddelen....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 117 m²
Lees meer

Omschrijving

Centraal gelegen en bereikbare bedrijfsruimte, nabij diverse uitvalswegen.

De bedrijfsruimte is gelegen op een achterterrein aan de Wernhoutseweg in het centrum van Wernhout. De ruimte is bereikbaar via een sectionale roldeur met loopdeur. De ruimte is voorzien van vloeistofdichte betonnen vloeren, brandvrije opslagruimten en is volledig geschikt als opslag van bestrijdingsmiddelen. De ruimtes zijn afgescheiden middels brandwerende (60 minuten) en zelfsluitende schuifdeuren en brandkleppen.

De bedrijfsruimte is opgedeeld in 3 delen. In het achterste gedeelte is een apart berghok voor de c.v. ketel. Tevens is hier een wastafel aanwezig. De vrije hoogte is ter hoogte van de sectionaaldeur 4,90 meter. De vrije hoogte in de overige ruimten is 2,70 meter.

Het buitenterrein is grotendeels verhard met betonklinkers en heeft een eigen oprijlaan.


Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf.

Er wordt een voorschot gevraagd in verband met de levering van elektriciteit, gas en water voor het verbruik van het gehuurde ter grootte van €150,-.

Huurperiode voor langere termijn.

Toekomstig huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. Huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 550,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1964 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 117 m² Vrije hoogte 270 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 117 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
117 m²
Vrije hoogte
270 cm
Route van naar Wernhoutseweg 125 b, 4884 AT Wernhout

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.