Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Grauwe Poldervoetpad 3 in Etten-Leur 4876 AW

Grauwe Poldervoetpad 3

4876 AW Etten-Leur
Vraagprijs € 1.050.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Kenmerken Omgevingsfactoren Namens onze opdrachtgever bieden wij een aantrekkelijke beleggingspropositie aan. Het betreft een volledig verhuurd kleinschalig complex met twee winkels en een kantoorpand. Het betreft een drietal geschakeldel panden met royale parkeervoorzieningen op eigen terrein. In de loop der tijd is op een zeer fraaie wijze een combinatie gemaakt van een tweetal karakteristieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

Kenmerken

Omgevingsfactoren
Namens onze opdrachtgever bieden wij een aantrekkelijke beleggingspropositie aan. Het betreft een volledig verhuurd kleinschalig complex met twee winkels en een kantoorpand. Het betreft een drietal geschakeldel panden met royale parkeervoorzieningen op eigen terrein. In de loop der tijd is op een zeer fraaie wijze een combinatie gemaakt van een tweetal karakteristieke panden gecombineerd met een eigentijdse nieuwbouw. Onlangs is de verdieping van het pand aan de Bissschopsmolenstraat geheel gerenoveerd tot een fraai kantoor.

Het complex is gelegen op de hoek van de Bisschopsmolenstraat en Grauwe Poldervoetpad in het centrum van Etten-Leur.

Locatie

Bereikbaarheid
Het pand is door de ligging goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 15 parkeerplaatsen gelegen. In de nabije omgeving is openbaar parkeren aanwezig. Dit is gereguleerd middels een betaalde parkeerzone met een beperkte parkeertijd, waardoor er doorgaans plaats is voor kort parkeren.

In de nabijheid zijn ook nog diverse mogelijkheden voor lang parkeren.


Objectgegevens

Indeling
Het pand is onderverdeeld in twee winkelruimtes aan de Bisschopsmolenstraat. Vanuit een centrale entree aan het Grauwe Poldervoetpad zijn de kantoorruimtes bereikbaar. Op de begane grond zijn vijf kantoorkamers gesitueerd, alsmede archiefruimtes, toiletten en een keuken. Op eenvoudige wijze is het mogelijk een zesde kantoorkamer te realiseren. Op de eerste verdieping zijn twee kantoorkamers gesitueerd in de moderne aanbouw. Onder de fraaie kappen zijn twee grote kantoorruimtes gelegen, die eventueel nog kunnen worden ingedeeld. In de bijlage zijn de tekeningen met daarop de huidige situatie.

De totale perceelsoppervlakte bedraagt ca. 945 m². Het pand is deels een gemeentelijk monument.

Het geheel heeft een VVO van ca 500 m², bestaande uit twee winkelruimtes van resp. ca. 63 m² en ca. 78 m² en een kantoor van ca. 369 m².

Huursituatie
Op dit moment heeft het pand zes kantoorhuurders/gebruikers (waaronder de huidige eigenaar) en twee winkelhuurders. De totale huurinkomsten bedrage op 01 december 2018 € 80.727,-- per jaar. Aangezien een deel van het pand nog kan worden verbouwd naar een kantoor wordt de theoretische huurprijs ingeschat op ca. € 86.500,-- per jaar. De huurcontracten hebben doorgaans flexibele looptijden. Door het aantal huurders is sprake van een zeer goede risicospreiding. Indien gewenst kunnen wij een huurlijst toesturen met de uitgangspunten.

Opleveringsniveau
Bouwdeel 1 is een gemeentelijk monument met een oorspronkelijk bouwjaar van omstreeks 1880. In dit pand zijn twee winkels gesitueerd met een entree aan de Bisschopsmolenstraat 74 en aan Grauwe Poldervoetpad 1. Beide panden hebben een eigen NUTS-aansluiting en CV.

Bouwdeel 2 en 3 hebben een gezamenlijke entree aan de Grauwe Poldervoetpad. Deze bouwdelen bestaan uit een combinatie van een karakteristiek pand met het oorspronkelijke bouwjaar 1900 en een moderne aanbouw uuit 2000. Het gehele pand is in 2017 rondom geschilderd en in 2018 is de verdieping van bouwdeel 1 gemoderniseerd en opgeleverd als een zeer fraaie kantoorruimte. Het gebouw is voorzien van een CV en op de verdieping zijn airco-units aanwezig.

Het pand wodt opgeleverd in de huidige staat en heeft de voorzieningen die noodzakelijk zijn voor het gebruik van de winkelruimtes en de kantoren. Het achterste deel is in 2000 gebouwd.

Bestemmingsplan
Het pand heeft een gemengde bestemming, wat betekent dat de navolgende gebruiken zijn toegestaan;
- detailhandel;
- publieks verzorgende ambacht;
- horeca;
- dienstverlening;
- wonen.

Energielabel
Momenteel nog niet beschikbaar. Deze zal later worden verstrekt.

Koopgegevens

Koopprijs
De koopsom bedraagt € 1.050.000,-- kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Dit beleggingsobject wordt collegiaal verkocht met Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars.

Overige bepalingen
- de kosten voor de notaris en de overdrachtsbelasting komen voor rekening van de koper;
- voor de vastlegging van een koopovereenkomst maken wij gebruik van het model van de NVM. In dit model is standaard de verplichting voor een koper opgenomen om een zekerheid te stellen (bankgarantie/waarborgsom) ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuel onvolledigheden en/of onjuistheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.050.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Bouwjaar toelichting Onbekend, deels vooroorlogs, gerenoveerd in 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Functie
Winkelruimte
Route van naar Grauwe Poldervoetpad 3, 4876 AW Etten-Leur

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contactformulier

Wij komen graag met u in contact en staan u behulpzaam en vriendelijk te woord bij vragen.


Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult met uw gegevens zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever zelf het contactmoment bepalen, op een dag en tijdstip wat voor u het beste uitkomt? Schroom dan niet om ons te bellen op 076-5975900 -kantoor Zundert- of 0165-348545 -kantoor Rucphen- of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-82696601.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.